Wednesday, June 13, 2012

Karpet Baru Di Surau Al-FaiezinTerimakasih atas sumbangan ibubapa khususnya Dato' Sohaimi Shahadan atas pemasangan karpet ini. Sebahagian besar masa pelajar dihabiskan di surau, dengan karpet ini mereka akan lebih selesa untuk beribadat... semoga sumbangan ini akan mendapat ganjaran yang berkekalan dari Allah Taala.

3 comments:

Anonymous said...

Surau makin cantik & selesa. Ade air-cond. Lately, dpt carpet baru yg cantik.

Jom semua warga Ulul Albab (kakitangan akademik, non akademik & murid murid) ~ bersama samalah mengIMARAHkan rumah Allah dgn pelbagai aktiviti yg mengundangkan rahmatNya spt solat fardhu secara berjemaah, solat sunat, majlis yaasiiin setiap mlm Jumaat, sesi hafazan al quran, ceramah agama, slot motivasi dan lain lain lagi.

Ingatlah ~ semua amalan org Islam (walau sebesar zarah) akan dikira oleh Allah SWT. Amalan soleh dibalas dgn syurga. Amalan toleh dianugerah dgn siksaan api neraka.

Sesungguhnya ~ insan berIMAN yg terpilih memasuki syurga Allah SWT akan termenung di pintu syurga selama 1000tahun (sebab kehebatannya) ~ ini baru cerita bab PINTU syurga.

Naguib Yunos said...

Makin cantik surau KOPU. Ingat saat masa zaman student dulu. Surau masa tu taklah sebesar sekarang tapi bersama2 rakan2 yang lain membersihkan surau pada hari Jumaat. Sayu bila igt memori masa dulu.

Anonymous said...

subhanallah..alhamdulillah :)